Spelmaterialen Koningsdag week

Omschrijving:

Sinds 2 jaar organiseren wij met 4 bestuursleden en een geweldige groep aan vrijwilligers uit verschillende verenigingen de feestelijkheden op en rond Koningsdag. Waar we het 1e jaar nog alleen een koningsnacht en Koningsdag organiseerde, hebben we afgelopen jaar een hele feestweek georganiseerd.

Ook dit jaar willen we weer alles uit de schuur halen en een week lang activiteiten organiseren voor jong en oud. Ons motto is “met elkaar | voor elkaar.” De achterliggende gedachte daarbij is hoe meer mensen hun handen uit de mouwen steken, hoe sneller alles geregeld is. Door de indeling van het programma zoveel mogelijk gespreid en door verschillende verenigingen en vrijwilligers te doen, kunnen diezelfde mensen op een ander moment ook weer genieten van het feest. Maar ook financieel. Als iedereen wat bij legt, hoeven we niet overal hoge entreeprijzen te vragen en is het voor iedereen toegankelijk en hoeven de sponsors ook niet voor alles op te draaien. Dit zijn naar ons idee twee elementen waardoor het zo geslaagd is.

Met de bijdrage van Univé zouden wij nieuwe spelmaterialen willen aanschaffen die we de komende jaren in kunnen zetten tijdens de verschillende evenementen. Hierdoor hoeven we zulke spullen niet ieder jaar in te huren. Ook andere verenigingen kunnen deze materialen dan gebruiken als er iets door een vereniging zelf wordt georganiseerd. Zo blijven voor iedereen de kosten laag. En daar houden we van! Niet iedereen heeft het zo breed in deze dure tijden.

Doelgroep:

Wij willen geen onderscheid maken in doelgroep. In ons programma proberen we voor alle leeftijden iets te organiseren en toegankelijk te maken en ook met elkaar te combineren. Iedere inwoner krijgt ook een uitnodiging om deel te nemen aan de activiteiten en we roepen iedereen op om de buurman/buurvrouw, die niet vaak de deur uitkomt, ook mee te nemen.

Details:

Ten behoeve van:

 • Stichting

Locatie(s):

 • Hoogmade

Doelgroep(en):

 • Zorg & Welzijn
 • Sport & Ontspanning
 • Spelen & Leren

Lees de reacties bij dit doel

Onderstaand leest u de motivaties waarom het doel Spelmaterialen Koningsdag week Samen met Univé 2019 zou moeten winnen. Het geven van nieuwe reacties is helaas niet meer mogelijk.

Let op: deze motivaties tellen niet als stem. De stemronde start op 29 april 2019.

3 reacties
 • Rob Looijenstein
  Geplaatst op 19:24h, 18 januari

  Goed initiatief! Het MaximaAL comité verbindt alle inwoners van de kern in Hoogmade. Van jong tot oud is het mogelijk om mee te vieren in een heuse feestweek. Uniek in zo’n klein dorp als Hoogmade.

 • Tjitske van Eenige
  Geplaatst op 20:09h, 18 januari

  Het MaximaAL Comité organiseert elk jaar een feestweek voor alle inwoners van Hoogmade. Niet alleen specifiek voor 1 doelgroep, maar voor iedereen. Het bevordert het saamhorigheidsgevoel en het contact tussen de verschillende leeftijdsgroepen. Een initiatief dat een beetje financiële steun goed kan gebruiken.

 • A
  Geplaatst op 05:41h, 19 januari

  Hoogmade heeft dit nodig! Het brengt het dorp bij elkaar dankzij dit mooie initiatief. En aangezien meer verenigingen hiervan profiteren is het een win win situatie 🙂