Nieuwe tafels, stoelen en jaarkaart – Vakantiespelen Alkemade

Omschrijving:

Wij willen met de Univé bijdragen een jaarkaart maken voor de kinderen van arme gezinnen. Gezinnen die bij de voedselbank lopen. Hiervoor willen wij dan een jaarkaart beschikbaar stellen voor alle activiteiten van het VAK. De entree kosten proberen wij altijd zo laag mogelijk te houden en door middel van fondsen en sponsoring lukt dat het ene jaar beter dan het ander. Natuurlijk willen we ieder kind een kans geven mee te doen met vriendjes en vriendinnetjes.

Daarnaast hebben we dringend nieuwe tafels en stoelen nodig voor bij de 3 huttenbouwen en de sleep-out. De huidige klapstoelen zijn verouderd en elk jaar vallen er een aantal stoelen weg. De tafels beginnen gevaarlijk te worden omdat deze ook door de ouderdom achteruit aan het gaan zijn. De kosten hiervoor zijn voor ons redelijk groot.

Doelgroep:

Stichting Vakantiespelen Alkemade organiseert activiteiten voor alle kinderen in en rondom de schoolvakanties in de gemeente Kaag en Braassem. Hier zijn altijd een paar vaste onderdelen bij zoals de Huttenbouw Roelofarendsveen, Huttenbouw Rijpwetering en Huttenbouw Nieuwe Wetering maar denk ook aan de Sleep Out! en Sport & Speldag.

Naast de vaste activiteiten zijn er in 2016 twee nieuwe activiteiten bij gekomen. Dit zijn Paaseieren Zoeken, in samenwerking met De Bult en DGV, op De Bult in Nieuwe Wetering en de Play-Day (voorheen NKJB Play-Day) in Rijpwetering. Vanwege het succes met Paaseieren zoeken en de Play-Day doen we deze activiteiten dit jaar voor de derde keer! Daarnaast staat het VAK altijd open voor nieuwe activiteiten.

Details:

Ten behoeve van:

 • Stichting

Locatie(s):

 • Roelofarendsveen
 • Oude Wetering
 • Rijpwetering
 • Nieuwe Wetering

Doelgroep(en):

 • Sport & Ontspanning
 • Spelen & Leren

Lees de reacties bij dit doel

Onderstaand leest u de motivaties waarom het doel Nieuwe tafels, stoelen en jaarkaart – Vakantiespelen Alkemade Samen met Univé 2019 zou moeten winnen. Het geven van nieuwe reacties is helaas niet meer mogelijk.

Let op: deze motivaties tellen niet als stem. De stemronde start op 29 april 2019.

2 reacties
 • marc vermeij
  Geplaatst op 10:16h, 03 maart

  omdat het een gezellig en heel leuke activiteit zijn voor de kinderen

 • Niels Vermeij
  Geplaatst op 13:58h, 04 maart

  Dit doel betekent voor mijn als ouder het mooiste wat er is want wat is er nu mooier om je kinderen een heel weekend te zien Huttenbouw .
  En.als vrijwilligerer van de Huttenbouw is dit het leukste wat er is er voor zorgen dat 300 kinderen het weekend van hun leven hebben